06:17:50    zaterdag, 30 mei 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 16 augustus 2013 20:10 uur

Kermis in Boxtel: altijd gezellig!

Kermis in Boxtel: altijd gezellig!

Op de foto: Vijf kinderen openden vrijdag de Boxtelse kermis samen met wethouder Willie van de Langenberg en zangeres Jody.

Met het afvuren van confettikanonnen is de Boxtelse kermis vrijdagavond geopend. Wethouder Willie van de Langenberg, zangeres Jody en vijf kinderen gaven het startsein voor zes dagen vermaak op de Markt en het Breukelsplein.

Na een spetterend optreden van zangeres Jody, liet de aanwezige jeugd ballonnen los. Hiermee maken ze kans op een leuke prijs. De vijf gelukkige winnaars van vorig jaar mochten met Van de Langenberg en Jody de kermis openen. Ook kregen ze vrijkaartjes voor de attracties op het Breukelsplein.

De opening trok veel belangstellenden, die amper konden wachten tot de kermis écht kon beginnen. De vriendinnen Shirley en Charlotte konden niet wachten om de Break Dance in te kunnen. ,,Dat is echt de leukste attractie op de kermis", vond het tweetal. De Mega Booster op de Markt laten ze aan zich voorbijgaan. Shirley: ,,Die gaat veel te hard en onze ouders vinden dat we daar te jong voor zijn. Maar ik denk ook niet dat ik er zelf in zou willen. Veel te spannend."

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank buisman optiek Remax-optimus Elan Bikes support Doornmalen electro Toverboom Alfa Geld en Makelaardij Geerts advies Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Podium Boxtel Meubelmakerijdenberg EmielTechniek Huidtherapie