23:19:55    donderdag, 28 mei 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 30 juli 2013 12:37 uur, laatst gewijzigd op 30 juli 2013 12:38 uur

Kermis Liempde voor jong en oud

Kermis Liempde voor jong en oud

Op de foto: De ballonnenwedstrijd maakt ook dit jaar weer onderdeel uit van de opening van de Liempdse kermis. (Foto: Peter de Koning).

Het kermisseizoen in de gemeente Boxtel gaat zaterdagavond 3 augustus van start in Liempde. Tijdens het vijfdaagse volksfeest kunnen bezoekers terrasjes pikken, in allerlei attracties en genieten van een suikerspin of verse paling. De opening wordt zaterdag verzorgd door de Razende Reporter.

De opening van de Liempdse kermis start dit jaar een kwartier eerder, om 18.45 uur. De Razende Reporter maakt een spectaculaire entree op het dorpsplein in Liempde en loopt na de aftrap van de kermis nog rond bij de attracties. De traditionele ballonnenwedstrijd maakt ook deel uit van de opening.

De luchtschommels, die alleen nog maar in Liempde worden opgebouwd, zijn weer van de partij. Er staat er een bank die met hoge snelheid ronddraait, een rupsbaan, botsauto’s, draaimolen en een vliegtuigmolen. Daarnaast is er een schiettent en kunnen bezoekers een gok wagen bij de lijntrek, de grijpkranen en de jackpot. Tenslotte worden in Liempde traditionele kermisversnaperingen verkocht: oliebollen, zuurstokken, suikerspinnen, popcorn, een broodje hamburger en vis.

Na zaterdagavond is de kermis geopend op zondag vanaf 13.00 uur en op maandag, dinsdag en woensdag vanaf 14.00 uur.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht buisman optiek TopSlank Elan Bikes support Filipe Geld en Makelaardij Olieenzo Podium Boxtel Remax-optimus Uitvaartonderneming Bijnen Alfa Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg EmielTechniek Geerts advies Toverboom