17:19:59    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 03 augustus 2013 20:47 uur, laatst gewijzigd op 04 augustus 2013 10:01 uur

Kermis Liempde feestelijk geopend

Kermis Liempde feestelijk geopend

Met de Razende Reporter, flinke confettiknallen en een zee van ballonnen werd de Liempdse kermis zaterdagavond officieel geopend. De eerste avond van het festijn trok al flink wat bezoekers. Tot en met woensdag 7 augustus kunnen mensen genieten van de kermis.

Razende Reporter Jan Wijdbeens, één van de bekendste typetjes van komiek André van Duin, maakte zijn entree op de kermis en sprak de bezoekers vooraf toe. Hij had zelfs een lintje meegenomen om door te knippen. ,,Want dan is het pas een échte opening”, vond de reporter. Hij liep later ook nog rond op de kermis en nam zelfs plaats in enkele attracties, zoals de draaimolen en de rups.

Max, Jorg, Iris, Lotte, Dirk en Freek wonnen vorig jaar de ballonnenwedstrijd en mochten zaterdag de kermis openen met een confettikanon. Tegelijkertijd werden alle ballonnen van de kinderen losgelaten. ,,Het weer werkt vanavond mee en de verwachtingen zijn goed”, aldus wethouder Willie van de Langenberg. ,,We wensen iedereen een gezellige kermis toe.”

Na zaterdagavond is de kermis geopend op zondag vanaf 13.00 uur en op maandag, dinsdag en woensdag vanaf 14.00 uur.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Geerts advies Filipe Elan Bikes support Doornmalen electro Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Podium Boxtel Café zaal Kloosterzicht Toverboom Remax-optimus Alfa buisman optiek EmielTechniek Olieenzo