06:58:36    zaterdag, 30 mei 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 13 augustus 2013 11:36 uur, laatst gewijzigd op 13 augustus 2013 21:49 uur

Kermis Boxtel zonder Drop Zone

Kermis Boxtel zonder Drop Zone

Op de foto: Ook al zo'n zin om in de Mega Booster te klimmen. Het kan vanaf vrijdag 16 augustus! (Foto: Albert Stolwijk).

Drop Zone, dé publiekstrekker van de kermis in Boxtel, komt niet. De attractie is defect en wordt vervangen door Mad Monster, een polyp.

Drop Zone moest de grote attractie van het vernieuwde Breukelsplein worden, maar de snelheidsmolen is defect en kan niet tijdig gerepareerd worden, zo meldde kermisambtenaar Richard Schuurs dinsdag. In samenwerking met andere kermisexploitanten is gezocht naar een vervangende attractie en dat is Mad Monster geworden.

Schuurs betreurt de afwezigheid van Drop Zone, waarop hij zich erg had verheugd. ,,Maar het is overmacht en het is prettig dat we zo kort voor de start van de kermis een grote vermaakszaak hebben kunnen vinden. Boxtel heeft veel concurrentie van andere grote kermissen en ik ben blij dat er een hele mooie polyp komt."

De Boxtelse kermis wordt vrijdag 16 augustus om 18.45 uur geopend door zangeres Jody van Liempde. De artieste uit Oisterwijk, bekend van SBS Next Pop Talent, treedt op op het Breukelsplein. De kermis duurt tot en met woensdag 21 augustus; dinsdag 20 augustus om 22.30 uur wordt het vuurwerk afgestoken.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Geerts advies EmielTechniek Alfa Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Olieenzo Elan Bikes support buisman optiek Doornmalen electro Toverboom Beleef Boxtel Remax-optimus Geld en Makelaardij Podium Boxtel TopSlank