07:17:15    zaterdag, 30 mei 2020
brabants centrum logo
Maandag, 29 juli 2013 16:12 uur, laatst gewijzigd op 29 juli 2013 16:56 uur

Kennismakingsdag in Gemonde

Kennismakingsdag in Gemonde

Op de foto: Bezoekers van de Gemondse kennismakingsdag konden zich vorig jaar tijdens de eerste editie onder meer uitleven op een hometrainer van wielertoerclub Mon Plaisir. (Foto: Gerard Schalkx).

Gemondse verenigingen, bedrijven en hobbyisten presenteren zich zondag 1 september tijdens een kennismakingsdag aan de inwoners. Plaats van handeling is gildehuis Datmunda aan de Kaal Hoefsteeg. De dag wordt georganiseerd door de Stichting Gemondse Gilden.

Tijdens het evenement staan onder meer demonstraties muziek, zang en dans op het programma. De beschikbare marktkramen zijn voor de verenigingen en muziekgezelschappen gratis, terwijl bedrijven een kraam kunnen huren. ,,Vooral voor de vele Gemondse zzp’ers en bedrijven is dit een goede mogelijkheid om de klantenkring uit te breiden”, stelt Hans van der Schoot namens de organisatie.

De kennismakingsdag staat dit jaar voor de tweede keer op het programma. De leefbaarheidsgroep werd door de gemeente Sint-Michielsgestel benaderd om een bijeenkomst te organiseren voor nieuwe inwoners. ,,Dat zijn er echter per jaar niet zo veel", volgens Van der Schoot. ,,Daarom is vorig jaar besloten om een dag voor alle inwoners te houden. Op die manier komen de Gemondenaren in contact met elkaar en leren ze hun dorp kennen."

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Beleef Boxtel Remax-optimus Filipe buisman optiek Elan Bikes support Alfa Toverboom Olieenzo Geld en Makelaardij Podium Boxtel Doornmalen electro EmielTechniek