16:33:02    dinsdag, 25 februari 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 05 september 2013 13:59 uur

Kennismaken met jeugdnatuurwacht

Kennismaken met jeugdnatuurwacht

De Jeugdnatuurwacht in Liempde houdt vrijdag 6 september een inloopavond. Geïnteresseerden zijn tussen 18.30 en 20.00 uur welkom in het Wachterspunt aan de Oude Postbaan 4 in Liempde.

Tijdens deze avond geven leden van de Jeugdnatuurwacht uitleg over het jaarprogramma. Ook wordt de eerste honing van de bloemrijke akkerrand, die onlangs is gerealiseerd nabij de Heuvelstraat in Liempde, in potjes gedaan. Als er belangstelling is onder de bezoekers, is het mogelijk om een bezoekje te brengen aan deze akkerrand.

Kinderen vanaf groep 6 van de basisschool kunnen zich die avond aanmelden als lid. De Jeugdnatuurwacht organiseert maandelijks een activiteit en om kinderen die op zaterdag sporten de gelegenheid te geven, worden deze niet allemaal op zaterdag gehouden. Zo wordt er wel eens uitgeweken naar de vrijdagavond of zondagmorgen. De contributie bedraagt 12,50 euro per jaar.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Filipe Podium Boxtel TopSlank Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Olieenzo buisman optiek EmielTechniek Toverboom