18:17:18    zondag, 12 juli 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 18 oktober 2012 10:00 uur, laatst gewijzigd op 18 oktober 2012 10:02 uur

Keihard crossen op de step

Keihard crossen op de step

Op de foto: De kinderen genoten er tijdens de Rabo SportChallenge van om een parcours af te leggen op een step. De snelheid maakte het noodzakelijk dat de kinderen een helm opdeden. Want stiekem gaat zo’n step best wel hard… (Foto: Gerard Schalkx).

Rabobank Dommel en Aa hield woensdagmiddag in sportcomplex De Braken de eerste Rabo SportChallenge. Onder leiding van voormalig basketballer Henk Pieterse konden kinderen steppen, basketballen, voetballen en dansen. Ongeveer honderd kinderen deden mee aan de sportieve middag.

Alle kinderen uit het werkgebied van de Rabobank waren uitgenodigd voor de sportmiddag. Het doel is om kinderen op een andere manier kennis te laten maken met de bank. De meest populaire activiteit was een parcours waar kinderen op een step en skateboard lekker konden crossen. En dat was natuurlijk ontzettend cool.

Het dribbelen met een bal bleek voor de meeste kinderen vrij lastig; schieten op de basket ging een stuk beter. Al maakten sommigen daarbij wel handig gebruik van de basket en gingen ze er zelfs even aanhangen. ,,Da’s niet erg, dat doen ze op televisie ook.”

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Alfa Huidtherapie Elan Bikes support Doornmalen electro Beleef Boxtel buisman optiek Remax-optimus Podium Boxtel Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen TopSlank Olieenzo Toverboom Geld en Makelaardij Geerts advies