22:36:56    maandag, 13 juli 2020
brabants centrum logo
Zondag, 22 juni 2014 13:20 uur, laatst gewijzigd op 22 juni 2014 13:21 uur

Kattenshow in De Braken

Kattenshow in De Braken

Maine Coon, Noorse Boskat, Brits Korthaar, Siamees. Deze en nog veel meer kattenrassen zijn zondag te vinden in sportcomplex De Braken. Tijens de internationale kattententoonstelling van vereniging Mundikat worden de dieren gekeurd en kunnen bezoekers de katten bewonderen.

In totaal zijn er in De Braken tot 17.30 uur ruim 275 katten te zien. Veelal zijn het echte raskatten, maar ook de bekende huiskat is vertegenwoordigd. Het thema is deze keer 'Oranje' en veel deelnemers versierden dan ook de hokken van hun dieren. Sommige katten kregen zelfs gezelschap van de bekende WK-Hamsters.

Keurmeesters beoordelen de katten en letten daarbij onder meer op de vacht, ogen en algehele conditie van het dier. Rond 16.00 uur is er een showverkiezing waar de beste en mooiste katten aan mee mogen doen. Ook voor kinderen is er van alles te beleven, ze kunnen hun speelgoedknuffel laten keuren door een speciale knuffelkeurmeester.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank Remax-optimus Podium Boxtel EmielTechniek Meubelmakerijdenberg Elan Bikes support Toverboom Doornmalen electro Olieenzo Filipe buisman optiek Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Huidtherapie Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht