14:17:18    woensdag, 15 juli 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 12 juni 2014 14:49 uur, laatst gewijzigd op 12 juni 2014 14:50 uur

Kamplan 7e in Innovatie Top 100

Kamplan 7e in Innovatie Top 100

Kamplan, het Boxtelse bedrijf aan de Ladonkseweg dat voer- en mestverwerkinginstallaties ontwikkelt, is op de zevende plek geëindigd in de MKB Innovatie Top 100, die jaarlijks door de Kamer van Koophandel wordt samengesteld.

Op het hoofdkantoor van Mercedes Benz in Utrecht werd woensdagmiddag de uitslag bekendgemaakt. Kamplan ontwikkelde een paar jaar geleden een geautomatiseerde mestverwerkingsinstallatie voor agrarische bedrijven. Deze installatie is een combinatie van een biologisch proces, innovatieve mechanische technieken en meet-, regel- en besturingstechnieken.

Een jury heeft vervolgens alle aanmeldingen bekeken en een top 100 samengesteld. Hoewel een hoge vermelding in de lijst geen prijs oplevert, geeft Eric van Rijbroek, samen met Jos van den Langenberg eigenaar van Kamplan, aan dat het ’een grote eer’ is. ,,Het geeft grote voldoening om te horen dat je goed bezig bent als bedrijf. En op 25 juni zijn we uitgenodigd op het provinciehuis samen met vijftien andere bedrijven uit Noord-Brabant die in de Top 100 staan. De provincie wil graag weten waar me mee bezig zijn en waar we tegenaan lopen bij de ontwikkeling van innovatieve producten.”

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Remax-optimus Podium Boxtel Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Doornmalen electro Beleef Boxtel Elan Bikes support Filipe TopSlank Geerts advies Meubelmakerijdenberg buisman optiek Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Alfa