20:21:24    vrijdag, 05 juni 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 13 oktober 2011 09:38 uur, laatst gewijzigd op 13 oktober 2011 16:09 uur

Kamerleden naar locatie schaliegas

Het college van B. en W. van Haaren ontvangt dinsdag 18 oktober Tweede Kamerleden en Provinciale Statenleden van het CDA voor een werkbezoek over de mogelijke proefboringen naar schaliegas in Helvoirt.

De CDA-fractieleden uit de Tweede Kamer, die samen met het college de beoogde proefboorlocatie in Helvoirt bezoeken, zijn Marieke van der Werf, Elly Blanksma en Madeleine van Toorenburg. Namens de CDA-fractie in Provinciale Staten zijn Conny Kerkhof en René Kuijken aanwezig, terwijl daarnaast ook twee CDA-regiovoorzitters uit Zuidoostbrabant acte de presence geven.

De Haarense fractie wordt vertegenwoordigd door Ans Beijens en Jan van Iersel. Directeur Frank de Boer van gasbedrijf Cuadrilla neemt ook deel aan de bijeenkomst, net als Willem Jan Atsma van de actiegroep schalieGASvrij Haaren.

Na het bezoek aan de beoogde proefboorlocatie, waarvoor het gezelschap samenkomt bij de kruising Kreitestraat-Heideweg in Helvoirt, wordt nagepraat in het gemeentehuis van Haaren.

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

EmielTechniek Geld en Makelaardij TopSlank Alfa Remax-optimus Filipe Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Podium Boxtel Beleef Boxtel buisman optiek Geerts advies Elan Bikes support Olieenzo Huidtherapie Doornmalen electro