01:54:33    zaterdag, 30 mei 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 09 augustus 2014 09:47 uur, laatst gewijzigd op 12 augustus 2014 10:24 uur

Kaartverkoop Circolo van start

Kaartverkoop Circolo van start

Het internationale circustheaterfestival Circo Circolo keert ook dit jaar weer terug naar landgoed Velder in Liempde. Van 16 tot en met 26 oktober vindt de vijfde editie plaats en het belooft een waar spektakel te worden met 64 voorstellingen van 21 gezelschappen uit zes verschillende landen. De kaartverkoop is deze week van start gegaan.

Het festival trok in 2012 welgeteld 22.000 bezoekers naar Velder. Circo Circolo kenmerkt zich door een mix van klassieke circustechnieken met moderne dans, theater en muziek. De openingsact wordt dit jaar verzorgd door het Canadese gezelschap Flip Frabique uit Quebec. In de voorstelling ’Atrappe Moi’ draait het om timing, kracht en lichaamsbeheersing. Centraal staan live-muziek, humor, hoelahoep en een trampowall. ’Het publiek stuitert mee door de tent’, belooft de website van het circustheaterfestival.

Een andere grote naam is Cirkus Cirkör uit Zweden, het gezelschap komt voor het eerst naar Nederland. In ’Knitting Peace’ wordt bekeken of met breien vrede bereikt kan worden. Voor de tweede maal is het Franse gezelschap Rasposo te zien tijdens Circo Circolo. Met de voorstelling ’Morsure’ wordt een combinatie van acrobatiek en wilde dans op een koord getoond.

Een bijzondere deelnemer is Bande de Z’OuFs. Deze groep bestaat uit zeven circusartiesten en elf artiesten met een verstandelijke beperking. Hun grootste droom? Stralen in de spotlights. In de voorstelling ’Complicités, Today I am glad we are together’ gaat dit na jaren repeteren gebeuren.

Kaarten voor het festival zijn vanaf heden te koop via www.circocircolo.nl. Nieuw dit jaar is het passe-partout. Deze kost 125 euro en geeft recht op één vrijkaart per unieke voorstelling. (Foto: Marcel Fischer).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Filipe Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht TopSlank buisman optiek Podium Boxtel Toverboom Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Alfa Doornmalen electro Geld en Makelaardij EmielTechniek Olieenzo Elan Bikes support