04:16:12    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 31 augustus 2013 11:40 uur

KBO informatiemarkt van start

KBO informatiemarkt van start

In gemeenschapshuis De Walnoot is zaterdag de informatiemarkt van de plaatselijke afdelingen van de KBO van start gegaan. Om klokslag 11.00 uur gaf wethouder Tossy de Man het startsein. Tot 16.00 uur kunnen senioren in De Walnoot terecht voor informatie over allerlei onderwerpen.

Diverse zorginstellingen, bedrijven, WensAmbulance Brabant, de Voedselbank en de gemeente Boxtel hebben een kraam ingericht in het gemeenschapshuis. Ook staan er muzikale optredens, theater, dans en workshops op het programma.

Wethouder De Man gaf tijdens de opening aan dat een dergelijke zorginformatiemarkt voorziet in een behoefte. ,,Ouderen worstelen vaak met allerlei vragen en problemen. Tijdens deze markt kunnen ze in contact komen met bedrijven en instellingen die hen daarmee kunnen helpen", aldus de wethouder. De markt duurt tot 16.00 uur.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Meubelmakerijdenberg Alfa Doornmalen electro Geld en Makelaardij Toverboom buisman optiek Olieenzo EmielTechniek Uitvaartonderneming Bijnen TopSlank Beleef Boxtel Elan Bikes support Café zaal Kloosterzicht Podium Boxtel Remax-optimus