19:38:16    donderdag, 28 mei 2020
brabants centrum logo
Maandag, 29 september 2014 11:57 uur, laatst gewijzigd op 29 september 2014 12:01 uur

Jury BOT op bedrijfsbezoek...

Jury BOT op bedrijfsbezoek...

Op de foto: De jury van de Boxtelse Ondernemers Trofee (BOT), bestaande uit onder meer Jeroen Weijers (links) en Frank van Schaaijk (rechts), werden maandag bij Brabants Centrum opgewacht door een reporter en cameravrouw. (Foto: Peter de Koning)

Spannende tijden voor de genomineerden van de Boxtelse Ondernemers Trofee (BOT). Maandag 29 september en donderdag 2 oktober bezoekt de jury van deze prestigieuze prijs de zeven Boxtelse bedrijven. Brabants Centrum, genomineerd in de categorie 'bedrijven met tien of meer werknemers' was maandag om 10.30 uur aan de beurt...

De jury van de ondernemersprijs bestaat Jeroen Weijers, werkzaam bij Van Oers Weijers Architecten, Jorrit van Eck van Rabobank Hart van de Meierij en de twee laatste winnaars van de BOT: Frank van Schaaijk en Peter Verzijden. Van Schaaijk is eigenaar van D&M Wielen en Transportwielen en won in de categorie 'Meer dan tien werknemers'. Peter Verzijden leidt Fysiotherapeutisch Medisch Centrum Verzijden aan de Baandervrouwenlaan in Boxtel en trok de winst naar zich toe in de categorie 'Minder dan tien medewerkers'.

De leden van de jury maakten zondag 6 juli in automuseum Classic Park aan de Koppenhoefstraat bekend wie de genomineerden waren. Naast Brabants Centrum kozen zij ook Unilux, Innodak en Standby Thuiszorg in dezelde categorie. De Deugniet, Schoenmakerij Bas en Stichting Promotie Projecten in Leefbaar Liempde (SPPiLL) strijden met elkaar om de prijs in de categorie 'Minder dan tien werknemers'. De uiteindelijke bekendmaking vindt plaats op donderdag 6 november in Podium Boxtel.

Directeur Van der Zee leidde het jurykwartet maandagochtend rond in het kantoor van Brabants Centrum, dat onlangs een flinke opknapbeurt kreeg. Tegelijkertijd gaf de directeur uitleg over de krant, een uniek product in Nederland.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Elan Bikes support Podium Boxtel buisman optiek Doornmalen electro Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Remax-optimus TopSlank EmielTechniek Geerts advies Toverboom Geld en Makelaardij Filipe Alfa Meubelmakerijdenberg