13:28:23    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 20 juni 2013 10:44 uur, laatst gewijzigd op 22 juni 2013 01:49 uur

Juffen Jeanne nemen afscheid

Juffen Jeanne nemen afscheid

Niet één, maar twee leerkrachten nemen aan het eind van het schooljaar afscheid van de Angelaschool. De vrouwen hebben ook nog eens dezelfde naam: Jeanne. Voor de juffen is donderdag een groot afscheidsfeest georganiseerd.

Jeanne Smits en Jeanne van den Braak werden donderdagochtend op bijzondere wijze naar de hoofdingang van de Angelaschool gebracht. Chauffeuse Stefanie Verhagen reed het duo rond in een versierde Volkswagen cabrio. Aan de Baroniestraat stonden de leerlingen uit de groepen 6 en 8 de juffen al op te wachten om hen een groots onthaal te geven.

De rest van de dag worden allerlei activiteiten georganiseerd. ,,Afscheid nemen is nooit echt leuk”, aldus de juffen Jeanne. ,,Maar donderdag wordt één groot feest, daar zijn we van overtuigd.” Jeanne Smits werkte twintig jaar op de Angelaschool en Jeanne van den Braak was dertien jaar leerkracht op de basisschool. (Foto: Albert Stolwijk).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Filipe Toverboom Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij TopSlank buisman optiek Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Geerts advies Elan Bikes support Olieenzo Remax-optimus Podium Boxtel Huidtherapie Alfa