00:05:34    dinsdag, 14 juli 2020
brabants centrum logo
Zondag, 01 juni 2014 11:29 uur, laatst gewijzigd op 01 juni 2014 11:31 uur

Jubilerend Ducks houdt toernooi

Jubilerend Ducks houdt toernooi

Op de foto: Het team van Ducks poseert met international Stijn van der Meer.

Veertien beeballteams uit de regio Zuid kwamen zondag naar honk- en softbalvereniging JRC Ducks voor een toernooi. In sportpark Den Wielakker in Boxtel wordt de hele dag gestreden om de titels in de major league en rookie league. Honkballer Stijn van der Meer van het Nederlandse team gaf zondagochtend het startsein.

Met een pittige warming-up zorgde Van der Meer ervoor dat alle kinderen goed voorbereid aan de eerste wedstrijden konden beginnen. Natuurlijk deelde de international ook handtekeningen uit en gingen alle teams met hem op de foto.

Beeball is een sterk vereenvoudigde vorm van honk- en softbal en is bedoeld om de jongste kinderen de beginselen van deze sporten aan te leren. De jongens en meisjes bleken al behoorlijk fanatiek te zijn en op de velden ging het er soms pittig aan toe. JRC Ducks was gastheer van het toernooi vanwege het vijftigjarig bestaan.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg TopSlank Elan Bikes support EmielTechniek Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Alfa Toverboom Café zaal Kloosterzicht Remax-optimus Podium Boxtel Doornmalen electro Geerts advies Olieenzo Filipe