11:35:01    woensdag, 26 februari 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 27 september 2013 10:59 uur, laatst gewijzigd op 27 september 2013 11:02 uur

Jos Hegeman lijsttrekker D66

Jos Hegeman lijsttrekker D66

Fractievoorzitter Jos Hegeman is donderdag in de afdelingsvergadering in gemeenschapshuis De Walnoot in Boxtel met algemene stemmen verkozen tot lijsttrekker voor D66. Hegeman voert net als in 2010 de lijst aan tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014.

Hegeman (52) is getrouwd en heeft drie kinderen. Hij is werkzaam in het onderwijs als directeur bij het ROC Eindhoven (School voor Techniek). De afgelopen drieënhalf jaar heeft hij in de raad de rol vervult van fractievoorzitter. Hij heeft deze taak volgens D66 met veel plezier verricht, ’mede door de goede samenwerking met zijn mederaadslid, commissielid en fractieondersteuners’.

D66 heeft volgens Hegeman een eigen plek en geluid laten horen in de Boxtelse politiek. ,,Vooral op het vlak van onderwijshuisvesting, infrastructuur, milieu en burgerparticipatie. Jos wil zich blijven inzetten voor de kwaliteit van Boxtel op het gebied van wonen werken en recreëren”, zo stelt de partij.

Naast de lijsttrekker hebben de leden van D66 ook de lijstvolgorde bepaald. Op nummer twee staat Bart Louwers, werkzaam bij de provincie Noord-Brabant. Hij zit samen met Hegeman nu al in de gemeenteraad van Boxtel. Op de derde plek staat Fons van Heesch, gevolgd door Wiebe de Leijer. Op de vijfde plaats staat partijvoorzitter Nus Waleson. ,,Met deze lijst hebben we er alle vertrouwen in dat we voor de komende vier jaar weer een stevige basis hebben”, aldus D66. (Foto: Peter de Koning).

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Toverboom Podium Boxtel TopSlank Filipe EmielTechniek buisman optiek Geld en Makelaardij Doornmalen electro Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen Remax-optimus Olieenzo Geerts advies