08:02:27    vrijdag, 05 juni 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 12 maart 2014 16:37 uur, laatst gewijzigd op 12 maart 2014 16:38 uur

Jongerenbeurs over werk

Jongerenbeurs over werk

De politieke partijen PvdA/GroenLinks, Combinatie95 en INbox organiseren donderdag 13 maart van 19.00 tot 22.00 uur in samenwerking met jongerencentrum B-Town een ’Jongeren Beursvloer voor Werk’.

,,De jeugdwerkloosheid is ook voor de gemeente Boxtel een zorgenkind. Dat er voor jongeren in Boxtel voldoende werkgelegenheid moet zijn, is iets waarvoor verschillende partijen, organisaties en instanties zich dan ook hard voor maken", zo laat de organisatie weten. Tijdens de avond kunnen jongeren kennismaken met allerlei instanties die de jeugd ondersteunen bij de zoektocht naar werk of de voorbereiding daarop, zoals de gemeente, bedrijven, uitzendbureau’s, het onderwijs en dienstencentra.

Zo zijn onder meer VION, Het Goed, UWV, WSD, La Salle Koraalgroep. Daarnaast komen Video-CV Nieuwegein, Sterk in Werk en PDC Boxtel naar de beurs om jongeren kennis te laten maken met moderne en effectieve middelen om werk te zoeken, zoals manieren om jezelf te presenteren. De organisatie heeft het Baanderherencollege, Koning Willem I College en Helicon benaderd om mee te werken en de groep studenten met behulp van opdrachten voor te bereiden op deelname aan de beursvloer.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank Alfa buisman optiek Filipe Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Remax-optimus Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Toverboom Podium Boxtel EmielTechniek