00:45:03    donderdag, 20 februari 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 15 mei 2014 09:27 uur, laatst gewijzigd op 15 mei 2014 09:27 uur

Joia debuteert in Rotterdam

Joia debuteert in Rotterdam

Op de foto: Joia Rath en Ties Timmers waren enkele jaren geleden te gast op festival Boer zoekt Band in Boxtel. Vandaag lanceren ze hun debuutsingle in Rotterdam. (Foto: Gerard Schalkx).

’Midnight Dinner’. Dat is de titel van de single waarmee de Boxtelse band Joia donderdag in Rotterdam haar officiële debuut beleeft. In Cinerama wordt de videoclip van het nummer op een groot scherm vertoond.

Joia is de band van de Boxtelse singer-songwriter Joia Rath, die met vaste gitarist Ties Timmers al regelmatig te zien was op lokale podia. Ze stond op festival Boer zoekt Band en was meerdere keren te zien in Podium Boxtel. Joia wil het intieme van een singer/songwriter combineren met het expressieve van de Nederlandse kleinkunst. Met haar kersverse band heeft de Boxtelse twee nummers met videoclips opgenomen, waarvan ’Midnight Dinner’ officieel in Rotterdam werd uitgebracht.

Eerder speelde Joia al tijdens de officiële opening van het Centraal Station in Rotterdam door kroonprins Willem-Alexander, Jazz in Duketown en het Bevrijdingsfestival in ’s-Hertogenbosch. Zelf zegt de Boxtelse dat ze klinkt als Ane Brun, Wende Snijders, Patrick Watson, Jeff Buckley en Lianne La Havas.

Meer weten opver Joia? Kijk op facebook.com/joia.artist. De videoclips zijn te zien op http://vimeo.com/94834510.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Meubelmakerijdenberg TopSlank Toverboom Filipe Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen Podium Boxtel buisman optiek EmielTechniek Beleef Boxtel Doornmalen electro Remax-optimus Olieenzo