03:31:35    donderdag, 20 februari 2020
brabants centrum logo
Zondag, 18 januari 2015 17:52 uur, laatst gewijzigd op 18 januari 2015 18:02 uur

Jeugdzittingsavond Liempde

Jeugdzittingsavond Liempde

Op de foto: Cas van der Heijden opende de jeugdzittingsavonden in Liempde met een echte circusact. (Foto: carnavalsvereniging De Ploegers).

Gasterij De Punder in Liempde vormde vrijdag en zaterdag het decor voor de jeugdzittingsavonden in Ploegersland. De zaal werd omgetoverd tot een circustent, dit jaar het thema van het jaarlijkse evenement.

Het publiek kreeg een boeiende show voorgeschoteld met sketches, verschillende optredens én zelfs een heuse circusact. De presentatie was in handen van Truus (Janske van Kollenburg) en Mietje (Noortje van Zuijlen); twee oudere dames die hoog hangend aan ringen in de lucht de artiesten op humoristische wijze aankondigden.

De hilarische carnavalshappening werd bijgewoond door de jeugdraad met prinses Maxi en adjudant Meike, die tijdens de muzikale opluistering van het opleidingsorkest met de nieuwe naam 'Be COOL' (Concordia Opleidings Orkest Liempde) voorgingen in de polonaise.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Toverboom Olieenzo Podium Boxtel Doornmalen electro Huidtherapie Modecentrum Frans Theelen EmielTechniek buisman optiek Café zaal Kloosterzicht Geerts advies TopSlank Filipe Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Remax-optimus