11:25:06    vrijdag, 05 juni 2020
brabants centrum logo
Maandag, 19 augustus 2013 14:48 uur, laatst gewijzigd op 19 augustus 2013 14:49 uur

Jeugd wordt geschminkt op kermis

Jeugd wordt geschminkt op kermis

Op de foto: Eendjes vangen blijft een populaire attractie op de Boxtelse kermis. (Foto: Albert Stolwijk).

Kinderen kunnen woensdag op de kermis in Boxtel geschminkt worden. Vanaf 13.00 uur is op het Breukelsplein en in de Rozemarijnstraat iemand aanwezig die de kinderen kan omtoveren in een vlinder, een dier of een prins(es).

De Boxtelse kermis opende vrijdagavond met een optreden van zangeres Jody. Sindsdien werd de kermis al door veel inwoners bezocht. Vooral zondagmiddag was het erg druk op de Markt en het Breukelsplein, ook de terrassen zaten vol.

De kermis heeft echter ook al een tegenvaller gehad: de attractie Mega Booster staat al sinds de opening stil. Een kleine technische storing zorgt ervoor dat de attractie niet kan draaien. De exploitant hoopt dat de machine snel gemaakt wordt zodat Boxtelse kermisgangers nog kunnen genieten van een ritje in de bloedstollende Mega Booster.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Toverboom Remax-optimus Geld en Makelaardij Geerts advies Podium Boxtel Doornmalen electro TopSlank Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Huidtherapie buisman optiek Uitvaartonderneming Bijnen Elan Bikes support EmielTechniek Filipe Beleef Boxtel