14:27:49    donderdag, 28 mei 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 06 september 2014 15:37 uur, laatst gewijzigd op 06 september 2014 15:38 uur

Jeugd warmt ODC-feest op

Jeugd warmt ODC-feest op

Op de foto: Ook mascotte Ducky was zaterdag al vroeg van de partij in sportpark Wagenaars aan het Essche Heike. (Foto: Annelieke van der Linden).

Eigenlijk zouden de jeugdteams van ODC zaterdag hun eerste duels in de voetbalcompetitie afwerken, maar alle ploegen werden vrijgesteld van deze eerste speeldag. De reden? De opening van het nieuwe ODC-clubhuis in sportpark Wagenaars aan het Essche Heike. Daar werd voorafgaand aan de officiële opening een voetbaltoernooi georganiseerd voor alle jeugdteams.

Zo'n 450 kinderen waren zaterdag aanwezig. Voor de A2 en de B- tot en met de D-teams stonden duels van vijf tegen vijf spelers op het programma. Voor deze gelegenheid bestonden de ploegen uit een mix van kinderen van dezelfde leeftijd. Voor de E- en de F-teams en de mini's waren diverse activiteiten georganiseerd, zoals penaltyschieten, schieten terwijl een apparaat de snelheid meet en korte wedstrijdjes.

Koen Schoenmakers (10) graaide tussen de wedstrijden snel een stukje appel van de tafel langs het veld. ,,Ik zit bij Liverpool en we hebben net gelijkgespeeld tegen Barcelona." De jonge voetballers vindt de nieuwe accommodatie 'heel mooi'. ,,Vooral de bank in de kantine, daar kun je lekker zitten." Koen heeft niet gestemd bij de verkiezing voor de nieuwe naam voor het clubhuis. ,,Maar als ik er één mocht verzinnen, zou het ODC-kantine worden."

Kijk voor meer foto's op de Facebookpagina van Brabants Centrum.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Alfa Meubelmakerijdenberg Toverboom Remax-optimus TopSlank Beleef Boxtel Filipe Elan Bikes support Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen EmielTechniek Podium Boxtel Doornmalen electro buisman optiek Huidtherapie