06:41:51    zaterdag, 30 mei 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 06 augustus 2013 15:27 uur

Jeugd timmert er op los

Jeugd timmert er op los

Ondanks dat de basisscholieren nog een week vakantie hebben, zijn de meesten deze week hard aan het werk. In Esch, Liempde en Lennisheuvel worden kindervakantieweken georganiseerd.

Bouwdorp Jesch, dat maandag van start ging op De Venakkers in Esch en tot woensdag duurt, trok dit jaar 230 kinderen. Dinsdag was al een volledig dorp van houten hutten te zien die door de kinderen en begeleiders in elkaar waren gezet. De groepen 7 en 8 blijven dinsdag slapen op het terrein. Woensdag wordt het jeugdevenement afgesloten met de Jescho-dag, waarbij kinderen spulletjes kunnen verkopen en kopen.

Ook in Liempde en Lennisheuvel vinden deze week meerdaagse activiteiten voor de jeugd plaats. Op woensdag (09.30-14.00 uur) en donderdag (14.00-19.00 uur) zijn kinderen vanaf vier jaar welkom bij gemeenschapshuis Orion in Lennisheuvel om te komen bouwen, verven, plakken en schminken. De vakantieweek in Liempde duurt van dinsdag tot en met vrijdag bij De Serenade aan de Oude Dijk.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Filipe Café zaal Kloosterzicht Podium Boxtel TopSlank Geld en Makelaardij Olieenzo Remax-optimus Geerts advies buisman optiek Huidtherapie Beleef Boxtel Toverboom Alfa Elan Bikes support EmielTechniek