22:01:48    dinsdag, 22 oktober 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 30 juli 2013 14:14 uur

Jeugd sluit timmerend vakantie af

Jeugd sluit timmerend vakantie af

Op de foto: De kindervakantieweek in Esch trok vorig jaar 208 kinderen naar het terrein aan de Venakkers. (Foto: Albert Stolwijk).

Het einde van de zomervakantie is weer in zicht. En zoals elk jaar is het dan tijd voor de traditionele kindervakantieweek. In Lennisheuvel, Liempde en Esch timmert de jeugd er lustig op los in de eerste week van augustus.

In Lennisheuvel is het thema dit jaar ’Ons dorp’. Op woensdag 7 augustus van 09.30 tot 14.00 uur en donderdag 8 augustus van 14.00 tot 19.00 uur zijn kinderen vanaf vier jaar welkom bij gemeenschapshuis Orion om te komen bouwen, verven, plakken en schminken. Meer informatie: www.lennisheuvel.nl.

’Kunstdorp’. Dat thema staat centraal in Esch. Van maandag 5 augustus tot en met woensdag 7 augustus wordt elke dag tussen 10.00 en 15.00 uur gebouwd op het terrein aan de Venakkers. Meer informatie: www.jesch.nl.

Omdat de jeugdvakantieweek in Liempde dit jaar haar vijfjarig bestaan viert, is gekozen voor het thema ’Feest’. De activiteiten worden gehouden van dinsdag 6 tot en met vrijdag 9 augustus bij De Serenade aan de Oude Dijk. Meer informatie: www.jvwliempde.nl.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Proef Culinair EmielTechniek Beleef Boxtel Gemeente Boxtel Geerts advies