18:50:22    zondag, 12 juli 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 11 juni 2014 16:21 uur, laatst gewijzigd op 11 juni 2014 16:26 uur

Jeugd de baas op Buitenspeeldag

Jeugd de baas op Buitenspeeldag

Op de foto: Wim Janssen (rechts) nam woensdagmiddag een echte uil mee naar het Ronduutje in het kader van de Nationale Buitenspeeldag. De jeugd mocht deze 'oehoe' vasthouden. (Foto: Henk van Weert).

Verschillende wegen in Boxtel waren woensdagmiddag afgesloten voor auto's, brommers, scooters en fietsen. Niet omdat de weg was opengebroken, maar vanwege de jaarlijkse Nationale Buitenspeeldag. In de afgesloten straten was uitsluitend plaats voor spelende kinderen.

De Buitenspeeldag vond in de gemeente Boxtel plaats aan de Corpus, Looeind (Liempde), Molenweide, Monteverdistraat (parkeerterrein), Ronduutje, Van Randerodestraat, Sweelincklaan, Orlando di Lassostraat (parkeerterrein), Tongeren en Veldakkerstraat.

In iedere straat waren andere activiteiten georganiseerd. Zo kon de jeugd een echte uil vasthouden aan het Ronduutje, een auto beschilderen aan Looeind in Liempde en deelnemen aan de fietsparcours aan de Orlando di Lassostraat.

In Brabants Centrum van donderdag 12 juni een verslag met foto's van de Nationale Buitenspeeldag.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Doornmalen electro Filipe Elan Bikes support Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Remax-optimus Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel TopSlank Toverboom Geerts advies Alfa Geld en Makelaardij Podium Boxtel EmielTechniek