06:01:22    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Maandag, 14 april 2014 12:19 uur, laatst gewijzigd op 14 april 2014 12:24 uur

Jeugd Taverbo/Sabo 3 kampioen

Jeugd Taverbo/Sabo 3 kampioen

Op de foto: Het derde jeugdteam van Taverbo/Sabo 3 is zaterdag kampioen geworden in de voorjaarscompetitie.

Het derde jeugdteam van Taverbo/Sabo is afgelopen weekeind kampioen geworden in de voorjaarscompetitie. Dani de Rooij, Femke Poirters en Rick van Eijndhoven wonnen zaterdag met 1-9 van Attaque in Veghel.

Door deze overwinning staat de ploeg bovenaan de ranglijst met tachtig punten uit negen wedstrijden. Met nog één duel te spelen is het drietal niet meer in te halen. Toch is er nog één overwinning te behalen. Dani, Rick en Femke staan op de plekken twee, drie en vier op de persoonlijke ranglijst. Zaterdag staat voor hen dus nog een spannende wedstrijd op het programma. Taverbo Sabo 3 komt uit tegen Smash uit Geertuidenberg om 10.30 uur.

Voor het vijfde jeugdteam stond zaterdag eveneens een spannende wedstrijd op het programma. Het team speelde in Geldrop tegen de nummer een van de ranglijst: Unicum. Lars de Laat won al zijn wedstrijden, Sasia van Nistelrode en Remco Rooijakkers waren twee en een keer succesvol. Doordat Lars en Remco ook de dubbelwedstrijd wonnen, was de uitslag 3-7 in het voordeel van Taverbo/Sabo 5. Het Boxtelse team nam hiermee de eerste plaats op de ranglijst over van Unicum. De uiteindelijke beslissing over het kampioenschap valt zaterdag.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Filipe Podium Boxtel Elan Bikes support buisman optiek Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij TopSlank Remax-optimus EmielTechniek Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Alfa Toverboom Huidtherapie Doornmalen electro