18:34:15    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 08 januari 2013 09:51 uur, laatst gewijzigd op 08 januari 2013 09:54 uur

Jarig waterschap deelt lintjes uit

Jarig waterschap deelt lintjes uit

Op de foto: Laurien Broeders ontvangt eerste medaille waarmee waterschap De Dommel het 150-jarig bestaan herdenkt.

Tijdens een interne nieuwjaarsbijeenkomst heeft watergraaf Peter Glas maandag de eerste jubileummedaille van waterschap De Dommel uitgereikt aan Laurien Broeders. De Boxtelse scholiere was anderhalf jaar lid van het nationale jeugdbestuur van waterschappen.

Waterschap De Dommel bestaat in november anderhalve eeuw en reikt daarom dit jaar bij vijftig verschillende gelegenheid steeds drie jubileummedailles uit aan mensen en organisaties waarmee wordt samengewerkt. Voor het eerst gebeurde dat tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst in het waterschapshuis aan de Bosscheweg in Boxtel. Daar kreeg echter alleen Broeders een ’lintje’. De tweede en derde medaille vielen ten deel aan de medewerkers en de bestuurders van het waterschap. ,,Maar dat gebeurde slechts symbolisch. We gaan natuurlijk niet onszelf onderscheiden”, aldus een woordvoerster.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Toverboom Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Alfa Geld en Makelaardij Doornmalen electro TopSlank Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Geerts advies EmielTechniek Uitvaartonderneming Bijnen Remax-optimus buisman optiek Elan Bikes support Podium Boxtel