10:31:19    zondag, 07 juni 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 20 juni 2013 15:00 uur, laatst gewijzigd op 24 juni 2013 16:39 uur

Japans restaurant in 'De Kom'

Japans restaurant in \'De Kom\'

Op de foto: In café De Kom vestigt zich per 1 september een Japans sushirestaurant: Happy Tokyo. (Foto: Albert Stolwijk).

Na een jarenlange verbouwing is Toon Strik er in geslaagd een horecaondernemer te vinden die zich wil vestigen in café De Kom. Op 1 september hoopt restaurant Happy Tokyo de deuren te openen.

De nieuwe ondernemer heeft meerdere zaken in diverse plaatsen waar wordt gewerkt volgens het all you can eat-principe: onbeperkt sushi en Japanse gerechten eten. De zaak heeft een paar honderd gerechten op de kaart staan en biedt volop keus aan bezoekers.

De komende tijd wordt hard gewerkt om het pand klaar te maken voor de komst van Happy Tokyo. ,,Het wordt ingericht met allemaal nieuwe spullen”, vertelt Strik. ,,De zaak wordt energiezuinig, klimaatbeheersing staat hoog in het vaandel. We willen dat het restaurant CO2-neutraal is, daar zal het ook op worden aangepast."

Lees meer in Brabants Centrum van donderdag 20 juni.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Podium Boxtel Remax-optimus Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Filipe EmielTechniek buisman optiek Elan Bikes support Meubelmakerijdenberg TopSlank Alfa Huidtherapie Toverboom Geerts advies