07:34:07    vrijdag, 05 juni 2020
brabants centrum logo
Maandag, 31 maart 2014 17:31 uur, laatst gewijzigd op 31 maart 2014 17:53 uur

Jan Schellekens wint Christ Cup

Jan Schellekens wint Christ Cup

Op de foto: Winnaar Jan Schellekens in actie tijdens de 31ste editie van het Romkankletsen in zaal Kloosterzicht te Gemonde. (Foto: Geert van der Aalst).

Tonprater Jan Schellekens heeft zondag in zaal Kloosterzicht te Gemonde de 31ste editie van het jaarlijkse Romkankletsen op zijn naam geschreven. Na een spannende strijd tussen Schellekens en Ben van der Sangen legde eerstgenoemde uiteindelijk beslag op de Christ Cup.

De tonpraatavonden in Gemonde werden traditioneel gehouden tijdens halfvasten. In zaal Kloosterzicht streden vrijdag, zaterdag en zondag in totaal vijf deelnemers om de eerste prijs. Gemondenaar Schellekens kreeg in zijn rol als lid van het gilde Sint-Bacchus en Sint-Lazarus de lachers op zijn hand. Schellekens maakte het publiek tijdens zijn buut deelgenoot van zijn drankprobleem, want hij kon zijn mede-gildebroeders niet meer bijhouden met drinken.

Een publieksjury wees iedere avond de dagwinnaar aan, waarbij Schellekens over drie dagen de meeste stemmen vergaarde en daarom de beker mee naar huis mocht nemen.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Remax-optimus Meubelmakerijdenberg Alfa Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Toverboom Geld en Makelaardij Geerts advies Elan Bikes support Olieenzo Filipe Podium Boxtel EmielTechniek buisman optiek Huidtherapie