13:08:35    woensdag, 15 juli 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 12 juni 2014 11:22 uur, laatst gewijzigd op 12 juni 2014 11:23 uur

JRL-leerlingen houden examenstunt

JRL-leerlingen houden examenstunt

In het diepste geheim bereidden vwo-leerlingen van het Jacob-Roelandslyceum een examenstunt voor. Donderdag 12 juni wordt duidelijk of de scholieren geslaagd zijn of niet en een dag eerder werd de examenstunt uitgevoerd: een Beach Party op het terrein van de school.

Bij een bedrijf in Vught had de organisatie twee kuub zand gehaald om een zandstrandje op het schoolplein te creëren. Helaas stond de schoolleiding dat niet toe. ,,Maar ook zonder zand kunnen we een feestje bouwen”, zei Wouter Schoenmakers, een van de leerlingen die deel uitmaakte van de organisatie.

Zo waren alle laatstejaars in strandkleding naar school gekomen. Ook hadden zij diverse attributen bij zich, zoals opblaasbare krokodillen en waterpistolen. Naast de fietsenstalling stonden een deejaytafel en Bar Anja, waar cola en sinas werd verkocht. In de middag arriveerde een ijscokar en na afloop gingen de leerlingen met z’n allen naar café Markzicht.

Lees meer over de examenstunt in Brabants Centrum van donderdag 12 juni.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Huidtherapie Geerts advies Elan Bikes support EmielTechniek Remax-optimus Filipe buisman optiek Podium Boxtel Doornmalen electro Beleef Boxtel Olieenzo Alfa Toverboom TopSlank Café zaal Kloosterzicht