05:31:15    donderdag, 13 augustus 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 09 januari 2014 10:37 uur, laatst gewijzigd op 09 januari 2014 10:38 uur

JRL en BHC houden open huis

JRL en BHC houden open huis

Op de foto: Tijdens de open dagen van het JRL en BHC geven leerlingen en docenten uitleg over de school. Bezoekers krijgen ook de kans om proefjes te doen. (Foto: Peter de Koning).

Het Baanderherencollege en het Jacob-Roelandslyceum organiseren zaterdag 11 januari een open dag voor basisschoolleerlingen uit groep 8 en hun ouders. Belangstellenden zijn tussen 10.00 en 14.00 uur welkom bij het JRL aan de Grote Beemd en van 12.00 tot 15.00 uur in het BHC aan de Baanderherenweg.

Bij het Jacob-Roelandslyceum wordt uitleg gegeven door leerlingen en docenten over alle vakken, de laptopklas en de drie profileringen: Technasium, Cultuur en Engels Plus. Daarnaast kunnen bezoekers proefjes doen in lokalen en kijken naar optredens van de cultuurklassen. Surf voor meer info naar www.jrl.nl.

Ook bij het Baanderherencollege is zaterdag 11 januari aandacht voor de diverse richtingen en afdelingen. Ook kunnen ouders en leerlingen kennismaken met Keuzeweb, een speciaal programma waarin leerlingen opdrachten uitvoeren die betrekking hebben op beroepskeuze. Meer informatie: www.bhc.nl.

Brabants Centrum besteedt in haar editie van donderdag 9 januari uitgebreid aandacht aan de open dagen bij de Boxtelse middelbare scholen.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Huidtherapie buisman optiek EmielTechniek Olieenzo Beleef Boxtel TopSlank Toverboom Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Elan Bikes support Podium Boxtel Geld en Makelaardij Doornmalen electro Alfa Filipe