02:56:06    woensdag, 19 februari 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 20 november 2013 12:59 uur, laatst gewijzigd op 20 november 2013 13:13 uur

JRL derde in scholierencompetitie

JRL derde in scholierencompetitie

Op de foto: Het team van het Jacob-Roelandslyceum eindigde woensdag tijdens de scholierencompetitie 'Watch your World' op de derde en laatste plaats. (Foto: Stefan Latijnhouwers).

De scholieren van het Maurick College uit Vught hebben woensdagmorgen in de raadzaal van het Boxtelse gemeentehuis de vierde editie van de scholierencompetitie 'Watch your World' gewonnen. Het team van het Jacob-Roelandslyceum, dat een thuiswedstrijd speelde, moest genoegen nemen met de derde plaats, achter het team van het Oisterwijkse 2College Durendael.

De drie middelbare scholen streden om de 'wereldbeker'. Presentator en spelleider Richard Engelfriet vroeg de scholieren het hemd van het lijf over thema's als wereldwijde armoede, mondiaal burgerschap en ontwikkelingssamenwerking, wat gebeurde met behulp van een levensgrote variant van het Triviant-spel. In de finaleronde kregen de drie teams vragen voorgeschoteld over zaken die de afgelopen tijd de actualiteit hebben gehaald.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek Uitvaartonderneming Bijnen Toverboom Modecentrum Frans Theelen Geld en Makelaardij Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Filipe Remax-optimus Podium Boxtel TopSlank Meubelmakerijdenberg Huidtherapie EmielTechniek Beleef Boxtel