16:45:31    dinsdag, 25 februari 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 04 april 2014 09:31 uur, laatst gewijzigd op 05 april 2014 09:02 uur

JAS Liempde zoekt versterking

JAS Liempde zoekt versterking

Op de foto: JAS Liempde organiseerde vorig jaar de jeugdactiviteit Winterwonderland waarbij deelnemers allerlei spelletjes konden doen. (Foto: Albert Stolwijk).

Jong Actief Sportief (JAS) Liempde, de vereniging voor de jeugd, is al druk bezig met de voorbereidingen voor het seizoen 2014-2015. Verschillende leiders hebben al aangegeven na dit jaar te stoppen, waardoor de organisatie op zoek is naar nieuwe mensen.

,,De stand van zaken is op dit moment zorgwekkend”, laat de organisatie weten. ,,Slechts twee van de vijf groepen hebben voldoende leiding om een nieuw seizoen op te kunnen starten. De overige drie groepen hebben maar een leider over. Dat is echt te weinig. Zonder nieuwe mensen kan JAS Liempde echt niet voorbestaan.”

Per groep werkt JAS Liempde met een team van vijf tot zes personen. Iedere leeftijdsgroep heeft een vaste avond waarop zij samenkomt in jeugdhuis Pius X aan de Heidonk. Groepsleiders zijn samen verantwoordelijk voor het programma op de groepsavonden. Zo worden activiteiten verzonnen op het gebied van sport, spel, creativiteit en buitenleven, zoals speurtochten, bosspellen, knutselen en zaalsporten.

Studenten die de opleidingen Sociaal Pedagogisch Werk, Sociaal Pedagogische Hulpverlening, de Pabo en sportschool Cios volgen, kunnen bij de vereniging ervaring opdoen in het werken met groepen kinderen. Ook ouders en familieleden van kinderen of andere belangstellenden zijn van harte welkom bij JAS Liempde. Zij kunnen contact opnemen via e-mailadres info@jasliempde.nl. Meer informatie: www.jasliempde.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Olieenzo TopSlank Remax-optimus EmielTechniek buisman optiek Huidtherapie Modecentrum Frans Theelen Podium Boxtel Filipe