22:39:17    vrijdag, 21 februari 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 21 mei 2014 17:22 uur, laatst gewijzigd op 21 mei 2014 17:26 uur

Italië in Het Groene Woud

Italië in Het Groene Woud

Ontmoetingen vol smaak en passie. Deze staan centraal bij ’De smaken van Serra De Conti en Het Groene Woud’ op maandag 26 mei. Die dag wordt bij boerderijterras Jacobushof aan de Middendreef in Lennisheuvel een symposium en streekmarkt voor producenten van streekproducten uit Italië en Het Groene Woud georganiseerd.

De eigenaren van biologische boerderij en winkel De Jofrahoeve aan de Ruiting in Esch, Den Eijngel in Lennisheuvel en Marchese Wijnimport en streeknetwerk Het Groene Woud namen het initiatief tot dit evenement. De organisatie wil met het symposium en de streekmarkt eerlijke en veelal biologisch geproduceerde producten onder de aandacht brengen van het publiek.

Wethouder Peter van de Wiel van de gemeente Boxtel opent het evenement om 14.30 uur. Vervolgens gaan de deelnemers in gesprek over streekproducten. Kookclub Lennisheuvel en een Italiaanse gast verzorgen een streekbuffet met de beste producten uit Het Groene Woud en Italië. Om 19.00 uur gaat een streekmarkt van start met verse producten uit beide gebieden. Deze is gratis toegankelijk voor het publiek.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Toverboom Modecentrum Frans Theelen Doornmalen electro Remax-optimus Huidtherapie Geld en Makelaardij Filipe buisman optiek Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Podium Boxtel TopSlank Olieenzo EmielTechniek