19:48:12    donderdag, 04 juni 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 30 april 2014 16:04 uur, laatst gewijzigd op 30 april 2014 16:07 uur

Inschrijving Oldtimerdag gestart

Inschrijving Oldtimerdag gestart

Met de komst van Classic Park zal de dertiende editie van de Brabantse Oldtimerdag naar verwachting nog meer fijnproevers naar Liempde lokken. Op Tweede Pinksterdag, maandag 9 juni is het weer zover en zullen honderden bezitters van oldtimers en klassiekers op twee, drie én vier wielen naar hartje Liempde komen. Inschrijven kan vanaf heden.

De Brabantse Oldtimerdag is niet meer weg te denken van de Liempdse evenementenkalender. Na de Boeremèrt is het ongetwijfeld een van de grootste publiekstrekkers, met het veel jongere popfestival Limuscene dat sinds enkele jaren – ook dit jaar - steevast op Eerste Pinksterdag wordt gehouden.

De Brabantse Oldtimerdag is meer dan een statische show van oude auto’s, brommers, motoren, solexen, trucks en tractoren. Voor de deelnemers worden toertochten uitgestippeld die voeren door het fraaie landschap van Het Groene Woud. Wie wil meedoen aan deze Keistampersrit, die al voor de 23e keer wordt gehouden, kan zich opgeven via de website www.terugindunted.nl.

Muziek uit vervlogen tijden en nostalgische kermisattracties maken de Brabantse Oldtimerdag compleet. De toegang is ook dit jaar gratis. (Foto: Marc Cleutjens).

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Alfa buisman optiek Café zaal Kloosterzicht Podium Boxtel Remax-optimus TopSlank Elan Bikes support Huidtherapie Doornmalen electro Toverboom Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Geerts advies Meubelmakerijdenberg