08:19:56    vrijdag, 05 juni 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 26 maart 2014 12:33 uur, laatst gewijzigd op 26 maart 2014 12:33 uur

Inschrijving BOT 2014 van start

Inschrijving BOT 2014 van start

Op de foto: Terugblik op de BOT 2012: Peter Verzijden (links) en Frank van Schaaijk wonnen de Boxtelse Ondernemers Trofee. (Foto: Gerard Schalkx).

JCI Dommelland organiseert iedere twee jaar de verkiezing van de beste Boxtelse ondernemers: de Boxtelse Ondernemers Trofee (BOT). De zesde editie met opnieuw Rabobank Dommel en Aa als hoofdsponsor heeft als thema ’A Brand New Day’. Tot en met 1 mei is het mogelijk bedrijven binnen de gemeente Boxtel - dus ook uit Liempde en Lennisheuvel - voor te dragen.

De BOT 2014 is opnieuw opgedeeld in twee categorieën: bedrijven met minder dan tien werknemers en bedrijven met tien werknemers of meer. Wie bij een bedrijf werkt of een onderneming kent die zich de afgelopen jaren positief heeft weten te onderscheiden en daardoor helemaal klaar is voor de toekomst, kan deze nomineren voor de BOT 2014. Dat kan tot 1 mei via www.bot2014.nl.

De finalisten worden door de jury bezocht en beoordeeld. Tijdens de spannende finale op donderdagavond 6 november bij Podium Boxtel – hét netwerkevenement van 2014 voor de gemeente Boxtel - worden de winnaars bekendgemaakt. Zoals ieder jaar is er ook een goed doel gekoppeld aan de BOT. Voor deze editie is dat ’Eet met je hart’. Deze stichting ondersteunt in samenwerking met restaurants lokale initiatieven tegen eenzaamheid onder ouderen.

Lees meer in Brabants Centrum van donderdag 27 maart. Meer weten? Kijk ook op www.bot2014.nl.

 

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek Meubelmakerijdenberg Olieenzo Filipe Geld en Makelaardij Remax-optimus TopSlank Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Podium Boxtel Toverboom Alfa Elan Bikes support Geerts advies EmielTechniek