23:01:13    donderdag, 04 juni 2020
brabants centrum logo
Maandag, 01 september 2014 23:08 uur, laatst gewijzigd op 01 september 2014 23:17 uur

Inschrijven voor Kwekdeuntjesfist

Inschrijven voor Kwekdeuntjesfist

Op de foto: Carnavalsclub De Natneuzen won het Eendengats songfestival in 2013. Tim Schalkx, Ruud van de Langenberg en Leandro Baars (vlnr) zongen 'Verliefd'. (Foto: Albert Stolwijk).

Ludieke liedjesschrijvers in Boxtel kunnen zich weer gaan uitleven. Bij de start van het nieuwe leutseizoen in Eendengat organiseert de Stichting Openbaar Carnaval (SOC) zaterdag 8 november opnieuw het Kwekdeuntjesfist. Het inschrijfformulieren en reglement zijn vanaf heden te downloaden.

Het kolderieke songfestival wordt gehouden in hofpaleis Denziz aan de Stationsstraat. Na de optredens wordt bekendgemaakt of prins Donald IV (Frank van Heesch) zijn vorig jaar ingezette ambtstermijn met een jaar verlengt. Hij of zijn opvolger maakt bekend wie de Eendison, de winnaarstrofee van het Kwekdeuntjesfist, heeft gewonnen. De winnende inzending gaat de boeken is als het Eendengats carnavalslied 2015.

De inzendtermijn voor de carnavalsliedjes sluit op 27 oktober.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Filipe Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Huidtherapie Podium Boxtel Alfa Doornmalen electro EmielTechniek Geerts advies Toverboom Remax-optimus Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij TopSlank