15:28:16    zondag, 31 mei 2020
brabants centrum logo
Zondag, 02 november 2014 10:15 uur, laatst gewijzigd op 02 november 2014 10:18 uur

Inloopkast slaat aan in Boxtel

Inloopkast slaat aan in Boxtel

Precies twee jaar geleden begon Monique van Rijt met een nieuw winkelconcept in het pand aan de Breukelstraat 5a. Van Rijt runde hier tot een aantal maanden geleden met succes De Inloopkast, een winkel waar inmiddels dertien vrouwelijke ondernemers hun producten aan de man brengen. Het aanbod varieert van dames- en kinderkleding en woonaccessoires tot tassen, sieraden, riemen, speelgoed, serviesgoed, Franse zeepjes en wenskaarten. Ze gaf het stokje onlangs door aan coördinator Wendy van der Velden.

Het was in eerste instantie lastig om de ruimte te verhuren, maar door de krachten te bundelen en de kosten te delen, bleek het voor kleine zelfstandigen wél haalbaar. Mieke Bosch, eigenaar van het pand: ,,De ondernemers die samenwerken in De Inloopkast bestieren allemaal een webwinkel, maar vinden het daarnaast belangrijk om hun koopwaar op een fysieke plek aan te bieden aan de consumenten."

De Inloopkast wil graag de collectie kinderkleding uitbreiden en ook trendy dameskleding gaan aanbieden. Bosch: ,,Twee sterke punten van De Inloopkast zijn het wisselende aanbod en de prima kwaliteit van de producten tegen betaalbare prijzen, waardoor we inmiddels een vaste en grote klantenkring hebben opgebouwd." (Foto: Albert Stolwijk).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

EmielTechniek Geerts advies Beleef Boxtel Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Olieenzo Alfa Podium Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Toverboom Filipe Remax-optimus Geld en Makelaardij buisman optiek TopSlank Café zaal Kloosterzicht