20:20:02    dinsdag, 25 februari 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 18 februari 2014 16:29 uur, laatst gewijzigd op 18 februari 2014 16:30 uur

Informatieavond over Stapelen

Informatieavond over Stapelen

Het park rond kasteel Stapelen wordt de komende jaren omgevormd tot een inspirerend landgoed waar ruimte is voor rust, ruimte, natuur en kunst. Dinsdag 25 februari verzorgen de paters assumptionisten in het Jacob-Roelandslyceum aan de Grote Beemd een informatieavond waar de toekomstplannen worden toegelicht.

De paters assumptionisten verblijven bijna een eeuw op Stapelen, dicht tegen het centrum van Boxtel. In 2015 vieren ze hun honderdjarig verblijf in Boxtel. Reden om het kasteelpark dat altijd een besloten karakter had open te stellen en ter beschikking te stellen aan de inwoners van Boxtel. Onlangs zijn de toegangspoorten aan de Burgakker en de Konijnshoolsedreef al aangepast, zodat de toegang makkelijker is.

Over deze plannen geeft Sjaak Beirnaert, directeur van de Assumptiestichting, een toelichting. Hij wordt hierbij geassisteerd door twee leden van de stuurgroep, te weten landschapsarchitect en stedenbouwkundige Edith Kolkman en communicatieadviseur Van Leeuwen.

De informatieavond in het Jacob-Roelandslyceum begint om 20.00 uur en is vrij toegankelijk. (Archieffoto Brabants Centrum).

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

EmielTechniek Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Filipe buisman optiek Modecentrum Frans Theelen Doornmalen electro Podium Boxtel TopSlank Beleef Boxtel Toverboom Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Huidtherapie