02:24:33    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 15 augustus 2013 12:10 uur, laatst gewijzigd op 15 augustus 2013 12:12 uur

Infomarkt over renovatie flats

Infomarkt over renovatie flats

Op de foto: De etagewoningen aan Hof ter Aa stammen uit de jaren zestig. De flats krijgen vanaf het najaar een fikse opknapbeurt. (Foto: Gerard Schalkx).

Woonstichting Sint-Joseph houdt zaterdag 17 augustus een voorlichtingsmarkt voor bewoners van Hof ter Aa, Harperhof en Keizerstraat. De etagewoningen gaan grondig op de schop. De werkzaamheden starten dit najaar.

Het is de eerste keer dat Sint-Joseph een informatiemarkt inzet als communicatiemiddel. Onder meer de architect, aannemer en de Energie Coöperatie Boxtel bezetten een marktkraam waar bewoners inlichtingen kunnen krijgen. De voorlichtingsmarkt wordt gehouden van 11.00 tot 14.00 uur op het terrein tussen de flats.

De werkzaamheden omvatten onder meer technische onderhoud en energetische verbeteringen. Ook wordt de veiligheid verbeterd en krijgt de buitenzijde van de complexen een fikse opknapbeurt. Betrokkenen worden via Facebook op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Filipe Remax-optimus Beleef Boxtel Podium Boxtel Toverboom Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Alfa Elan Bikes support Olieenzo Doornmalen electro Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht