23:55:56    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 17 augustus 2013 16:55 uur, laatst gewijzigd op 21 augustus 2013 16:21 uur

Infomarkt over grote renovatie

Infomarkt over grote renovatie

Op de foto: Medewerkers van woonstichting Sint-Joseph beantwoordden veel vragen van bewoners over de renovatie van hun flats. (Foto: Albert Stolwijk).

Bewoners van etagewoningen aan Hof ter Aa, Keizerstraat en Harperhof kregen zaterdagochtend informatie over de renovatie van de flats. De gebouwen gaan grondig op de schop. Woonstichting Sint-Joseph organiseerde een informatiemarkt om vragen te kunnen beantwoorden.

De woningen in dit gedeelte van de wijk Selissenwal werden in de jaren zestig gebouwd. Het grootschalige onderhoudsproject bestaat uit aanpassingen in de binnenzijde waarbij de voordeuren, balkondeuren, cv-ketels, gasmeters, klepramen en enkele radiotoren worden vervangen. In sommige huizen zijn keukens en badkamers aan vervanging toe. In alle woonblokken moet de standleiding van het riool worden vernieuwd.

Bezoekers van de informatiemarkt waren erg enthousiast over de aanstaande verbouwing. ,,We wonen hier al prachtig en dat wordt alleen maar beter", luidde het oordeel. Via Facebook houdt Sint-Joseph de huurders op de hoogte van de vorderingen. De woonstichting wil in het najaar starten met de werkzaamheden.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Filipe Olieenzo Podium Boxtel EmielTechniek Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Remax-optimus Meubelmakerijdenberg buisman optiek Alfa Huidtherapie TopSlank Geerts advies Geld en Makelaardij Toverboom Café zaal Kloosterzicht