07:41:54    vrijdag, 05 juni 2020
brabants centrum logo
Zondag, 09 maart 2014 15:45 uur

Info-avond over pesten in Boxtel

De jeugdcommissie van RKSV Boxtel organiseert op dinsdag 18 maart een thema-avond over pesten. ,,Bij onze vereniging wordt niet meer of minder gepest dan bij andere verenigingen, maar het blijft een onderwerp dat vrijwel iedereen raakt”, zegt de jeugdcommissie in een aankondiging. ,,Ook buiten het voetbal.”

Boxtel is erin geslaagd om voormalig basketbalinternational Henk Pieterse vast te leggen om over het onderwerp te vertellen. Pieterse heeft 101 interlands achter zijn naam staan. Vanwege zijn lengte werd hij vroeger veel gepest; hij wil het onderwerp graag bespreekbaar maken. ,,Hij doet dit in woord en gebaar”, vertelt de organisatie. ,,Geen theoretisch verhaal, maar een levendige interactieve voordracht vol met voor iedereen herkenbare situaties.”

De bijeenkomst in kantine Den Oosthoek in sportpark Munsel is vrij toegankelijk en begint om 20.15 uur. De club rekent op een grote opkomst, onder meer van jeugdleden en hun ouders.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Alfa buisman optiek EmielTechniek Geld en Makelaardij Elan Bikes support Podium Boxtel Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Remax-optimus Beleef Boxtel Toverboom Café zaal Kloosterzicht Olieenzo TopSlank