09:54:37    donderdag, 04 juni 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 16 mei 2014 11:42 uur, laatst gewijzigd op 16 mei 2014 11:43 uur

Indiase vrouwen verkennen Boxtel

Indiase vrouwen verkennen Boxtel

Al tien jaar ondersteunt stichting Jalihal alleenstaande vrouwen in de Indiase deelstaat Maharashtra. Namens de Indiase partnerorganisatie zijn Vaishali Pawar en Aparna Kunte tot 20 mei in Boxtel om kennis te maken met diverse landbouwprojecten.

De stichting Jalihal heeft inmiddels al vele projecten opgezet, nu wordt gekeken naar de mogelijkheden voor kleinschalige landbouw in de achtertuin. Hiervoor worden in de regio diverse bedrijven bezocht. Woensdag bezochten Aparna en Vaishali samen met Piet Rombouts en Kim van den Boer van stichting Jalihal Tuinderij de Es in Haaren.

Vrijdag stond een bezoek aan De Schoffel in Lennisheuvel op het programma. Hier namen Vaishali en Aparna een kijkje in de kippenstal en kregen ze uitleg over de vele bijenkorven op het terrein. En natuurlijk werd ook gesnoept van de verse honing... (Foto: Mariëlle Wijffelaars).

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Filipe TopSlank Remax-optimus Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Toverboom Geerts advies Beleef Boxtel EmielTechniek Geld en Makelaardij Elan Bikes support Podium Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Alfa