08:06:36    zaterdag, 30 mei 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 15 augustus 2013 14:10 uur, laatst gewijzigd op 15 augustus 2013 14:13 uur

Inch scoort zomerhit op Mallorca

’Late at Night’, de hit waarmee het Nederlandse duo Maywood in 1980 een dijk van een hit had in Europa en ver daarbuiten, is opnieuw populair. De Boxtelse zangeres Inch (Inge van den Biggelaar) heeft het nummer opnieuw opgenomen in samenwerking van Van B. Soca en dat blijkt een schot in de roos. Vooral bij het vakantievierend publiek op Mallorca.

Inch maakte enkele jaren geleden deel uit van Maywood en heeft ’Late at Night’ opnieuw naar de internationale hitlijsten getild. ,,Voor deze nieuwe eigentijdse versie heb ik de samenwerking gezocht met de frontman van de Soca Boys, die zich tegenwoordig Van B. Soca noemt. De nieuwe versie van ’Late at Night’ is een erg vette en swingende plaat geworden”, meldt Van den Biggelaar.

Het nummer is zó succesvol dat het op nummer 4 is binnengekomen in de MegaCharts Top 50 op Mallorca. ,,De clubs en discotheken hebben het nummer omarmd en draaien het helemaal grijs. Als de Nederlandse discogangers vanaf het Spaanse eiland huiswaarts keren, zullen zij het lied beslist ook in eigen land willen horen", verwacht Van den Biggelaar. Daarom heeft zij van ’Late at night’ (ft. Van B. Soca)’ een single opgenomen met daarop ook haar zomerhit uit 2012: ’Rio, eveneens een voormalig succesnummer van Maywood.

Inch verblijft momenteel in Spanje voor diverse optredens langs de costa's.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Filipe Huidtherapie EmielTechniek Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Elan Bikes support Alfa Uitvaartonderneming Bijnen Toverboom TopSlank Geerts advies buisman optiek Podium Boxtel Beleef Boxtel