22:20:22    woensdag, 03 juni 2020
brabants centrum logo
Zondag, 21 juli 2013 21:13 uur, laatst gewijzigd op 21 juli 2013 21:15 uur

In een oranje béést naar Rio

In een oranje béést naar Rio

Op de foto: Dennis Schellekens en Fleur van Houtum zijn dolblij met hun Frontera waarmee ze volgend jaar door Amerika willen toeren op weg naar de WK-wedstrijden van het Nederlands voetbalelftal. (Foto: Brabantse Samba).

Er rijdt een opvallende auto rond in Boxtel. Fel oranje gekleurd, je kunt ’m niet missen… Achter het stuur? Dennis Schellekens of zijn vriendin Fleur van Houtum. De twee zijn er apetrots op. Volgend jaar is de Opel Frontera tachtig dagen hun ’huis’. Dan rijden ze de Oranje Trophy van New York naar Brazilië om daar het Nederlands voetbalelftal in actie te zien tijdens het WK.

Eind april gaven Dennis en Fleur in deze krant al aan op zoek te zijn naar een terreinwagen voor de monstertocht die ze volgend jaar onder de naam Brabantse Samba met nog negentien andere koppels gaan ondernemen. Die oproep zette zoden aan de dijk. Hoe een en ander uitpakte. Lees het in de papieren editie van Brabants Centrum van afgelopen donderdag, 18 juli.

De verrichtingen van Dennis Schellekens en Fleur van Houtum als team Brabantse Samba zijn te volgen op internet (www.dennis-fleurnaaroranje.nl) en op Facebook.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro EmielTechniek Podium Boxtel Geld en Makelaardij Toverboom Café zaal Kloosterzicht Elan Bikes support Geerts advies Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel buisman optiek Alfa Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Filipe