21:35:55    vrijdag, 21 februari 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 08 juni 2013 18:27 uur, laatst gewijzigd op 08 juni 2013 22:12 uur

Huldiging kampioenen in De Rots

Huldiging kampioenen in De Rots

Op de foto: De sportkampioenen van 2013. Van links naar rechts: Huub Coumans, Nienke Langenhuizen, Theo Oerlemans, Saskia van Heesch, Lieke Bekkers en Wout van de Sande. (Foto: Peter de Koning).

In gemeenschapshuis De Rots zijn zaterdag de Boxtelse sportkampioenen gehuldigd. De Sportraad zet elk jaar de sporters die een opvallende prestatie hebben geleverd in het zonnetje.

Voorzitter Boudewijn Aalbers van de Sportraad zei trots te zijn op de vele Boxtelse sporters. Wel uitte hij ook bezorgdheid over het toenemende verbale en fysieke geweld op de sportvelden. ,,Dat gebeurt niet alleen in de steden, maar ook hier in Boxtel. Hopelijk kunnen we met z'n allen afspreken om dit niet meer te doen", zei Aalbers.

Naast de huldiging van alle sporters was er speciale aandacht voor de sportkampioenen. Schermvlieger Huub Coumans werd gekozen tot sportman van het jaar en de titel sportvrouw was voor Saskia van Heesch (paardensport). Sportpupil is turnster Nienke Langenhuizen. De sportjunioren van het jaar zijn Lieke Bekkers (paardensport) en Wout van de Sande (rugby). Theo Oerlemans werd benoemd tot sportvrijwilliger voor zijn inzet voor voetbalvereniging DVG.

Klik hier voor alle Boxtelse sportkampioenen.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht buisman optiek EmielTechniek Podium Boxtel Huidtherapie Geerts advies Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Toverboom Doornmalen electro Olieenzo Modecentrum Frans Theelen Geld en Makelaardij Filipe Uitvaartonderneming Bijnen