09:33:16    zondag, 31 mei 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 20 oktober 2011 12:26 uur, laatst gewijzigd op 20 oktober 2011 12:28 uur

Huiskamerproject in De Kei

In gemeenschapshuis De Kei in Gemonde wordt zondag 6 november gestart met het zogenaamde huiskamerproject. Vanaf die dag is De Kei drie middagen per week geopend voor de Gemondenaren. De inwoners worden gestimuleerd zelf met ideeën voor de invulling van deze middagen te komen.

Het idee voor het huiskamerproject is afkomstig uit de informatieavonden rond het integraal dorpsontwikkelingsplan (IDOP). Meerdere inwoners gaven toentertijd aan behoefte te hebben aan een plek waar men elkaar kan ontmoeten en activiteiten kan organiseren. ,,De Gemodenaren kunnen zelf suggesties doen voor activiteiten”, vertelt Maarten Appelboom, gemeenteraadslid en voorzitter van het gemeenschapshuis. ,,De Kei zorgt voor de faciliteiten. We zijn geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 13.30 tot 16.30 uur en eens per maand op zondag na afloop van de eucharistieviering in de Sint-Lambertuskerk.”

Het project gaat zondag 6 november van start. Wethouder Ed Mathijssen van de gemeente Sint-Michielsgestel verzorgt om 13.30 uur de officiële opening. Ook pastoor Piet Goedhart is daarbij aanwezig.

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank Olieenzo Meubelmakerijdenberg Elan Bikes support Doornmalen electro Geerts advies Podium Boxtel Geld en Makelaardij Toverboom Alfa Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht buisman optiek Remax-optimus Uitvaartonderneming Bijnen EmielTechniek