21:22:20    donderdag, 28 mei 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 03 september 2014 21:09 uur, laatst gewijzigd op 03 september 2014 21:28 uur

Huifkartocht langs boerenbedrijven

 Huifkartocht langs boerenbedrijven

Op de foto: De huifkar zet na een korte stop nabij de rotonde Everbos in Boxtel koers naar een vleesvarkensbedrijf aan de Oirschotseweg. (Foto: Stefan Latijnhouwers).

Net als vier jaar geleden hield de ZLTO-afdeling Boxtel-Liempde woensdagavond voor leden van het college van B. en W. en de gemeenteraad een huifkartocht langs agrarische bedrijven. Doel van de activiteit was om de plaatselijke bestuurders op een informele manier kennis te laten maken met de landbouwsector.

De stemming in de huifkar was onderweg uitstekend. De vertegenwoordigers van de ZLTO en de politici wisselden in een ontspannen sfeer met elkaar van gedachten en konden het goed met elkaar vinden. Tijdens de huifkartocht werd een korte stop gemaakt bij de rotonde Everbos, waar voorzitter Frens van Oirschot een welkomstwoordje hield.

Vervolgens werden met de huifkar, die werd voortgetrokken door een tractor, onder meer bezoeken gebracht aan het vleesvarkensbedrijf van de familie Van de Meerakker aan de Oirschotseweg en de biologische boerderij De Schoffel aan de Mijlstraat in Lennisheuvel.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek Huidtherapie Beleef Boxtel Toverboom Elan Bikes support TopSlank Olieenzo Doornmalen electro Geld en Makelaardij Alfa Remax-optimus Filipe Podium Boxtel Geerts advies Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen