19:43:13    donderdag, 04 juni 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 04 januari 2013 16:24 uur, laatst gewijzigd op 04 januari 2013 16:25 uur

Hospice Acacia geopend

Hospice Acacia geopend

Wijkverpleegkundige Cis van Heesch en Mieke van Hooff, de twee grondleggers van de zorg voor terminale patiënten in Boxtel, hebben vrijdagmiddag hospice Acacia bij het Liduinaziekenhuis officieel geopend.

Beide dames onthulden in het portaal van de nieuw gebouwde voorziening een plaquette in het bijzijn van locatiedirecteur Ruud Broeksteeg van verpleeghuis Liduina en de zorgcoördinator van het hospice, Marja Verhagen. Zorggroep Elde biedt samen met vrijwilligers van de Stichting Nabij palliatieve zorg aan maximale drie patiënten die aan het einde van hun leven zijn. Dankzij donaties die via de Stichting Vrienden van het Hospice de voorbije jaren werden ingezameld zijn de drie zorgkamers en de overige ruimten zodanig ingericht dat er sprake is van een huiselijke sfeer.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Olieenzo EmielTechniek Doornmalen electro Beleef Boxtel Elan Bikes support Meubelmakerijdenberg Geerts advies Filipe Café zaal Kloosterzicht Alfa Remax-optimus buisman optiek Toverboom