07:56:12    vrijdag, 05 juni 2020
brabants centrum logo
Maandag, 10 maart 2014 15:32 uur, laatst gewijzigd op 10 maart 2014 15:33 uur

Hoogste punt 'Witte School'

Hoogste punt \'Witte School\'

Maandag 17 maart bereikt nieuwbouwcomplex Witte School in hartje Liempde het hoogste punt. Voorzitter Jan Vorstenbosch van stichting Goed Wonen Liempde zal een gedenksteen onthullen.

Het bereiken van het hoogste punt is voor Goed Wonen Liempde een moment om de bouwvakkers van Bouw Service Liempde in het zonnetje te zetten en te verrassen met een lunch. ,,Maar ook een moment om met genodigden stil te staan bij dit bijzondere moment”, aldus Vorstenbosch. Goed Wonen Liempde is de opdrachtgever voor het complex, dat bestaat uit 25 zorgwoningen voor ouderen.

De bouwlocatie in het centrum van Liempde – gelegen tussen de Nieuwstraat en de Keefheuvel - bevat veel historie. Vanwege het belang daarvan is besloten een aantal elementen vanuit de vroegere functie terug te brengen in dit wooncomplex. De eerste steen die voorzitter Vorstenbosch zal onthullen, is een creatie van kunstenares Ellen Brouwers, specialist in foto- en glaskunst uit Oisterwijk. (Foto: Peter de Koning).

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij EmielTechniek Doornmalen electro Filipe Beleef Boxtel Alfa Meubelmakerijdenberg buisman optiek Uitvaartonderneming Bijnen Toverboom Elan Bikes support Huidtherapie Remax-optimus Podium Boxtel Olieenzo