16:58:25    zaterdag, 22 februari 2020
brabants centrum logo
Zondag, 14 augustus 2011 14:58 uur, laatst gewijzigd op 14 augustus 2011 21:18 uur

HiPa Sports feestelijk geopend

HiPa Sports feestelijk geopend

Op de foto: Wethouder Wim van der Zanden (links) kijkt toe hoe Paul en Hilde Ketelaars de ballonnen los fietsen op hun spinningbikes. (Foto: Albert Stolwijk).

Door op twee spinningbikes grote trossen ballonnen los te fietsen, hebben Hilde en Paul Ketelaars zondagmiddag de nieuwe vestiging van hun sportschool geopend. De Boxtelse wethouder Wim van der Zanden gaf het startschot: ,,Dit is een belangrijke dag: voor HiPa Sports en voor zowel ondernemend als sportief Boxtel."

Na vierenhalf jaar moest HiPa Sports in mei van dit jaar de deuren sluiten aan de Ons Doelstraat omdat de gemeente onterecht een vergunning had verstrekt. Omwonenden kwamen daar tegen in bezwaar. ,,Maar we laten die turbulente periode achter ons en beginnen vol enthousiasme aan een nieuwe toekomst", sprak Hilde Ketelaars voorafgaand aan de openingsceremonie waarbij een kleine honderd leden van de sportschool aanwezig waren.

Wethouder Van der Zanden trok uit de aanmeldingen voor het nieuwe seizoen drie namen. Zij krijgen een gratis abonnement voor HiPa Sports. Het zijn Karin de Jong uit Liempde (Oude Dijk) en Marieke van Rosendaal en Mieke van der Meijden uit Boxtel (respectievelijk Molenwijkseweg en De Beukums).

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek Remax-optimus TopSlank Geerts advies Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Filipe Café zaal Kloosterzicht Podium Boxtel Huidtherapie Beleef Boxtel EmielTechniek Modecentrum Frans Theelen Toverboom Doornmalen electro